EL CORREDOR DEL LABERINTO. LA CURA MORTAL

Títol original: Maze Runner: The Death Cure Direcció: Wes Ball Guió: T.S. Nowlin (novel·la: James Dashner) País: EUA Durada: 141 min Any: 2018 Gènere: Ciència-ficció, acció Interpretació: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Katherine McNamara, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel, Barry Pepper, Giancarlo Esposito, Rosa Salazar, Dexter Darden, Walton Goggins, Jacob Lofland Música: John Paesano Fotografia: Gyula Pados Distribuïdora: Twentieth Century Fox España Estrena a Espanya: 26/1/2018

No recomanada per a menors de 12 anys

Doblada en castellà

SINOPSI

Thomas (Dylan O'Brien) ha tornat amb més forces que mai. El seu objectiu és trobar d'una vegada per totes la cura per a la Llamarada, la malaltia que ha assolat el món. A més, ell i els seus companys hauran de resoldre totes les preguntes que els persegueixen des que un dia van aparèixer al Claro del Laberinto. Per a això, hauran de tornar al punt de partida on van començar, però el camí no serà gens fàcil. Aconseguiran donar resposta a tots els interrogants sobre el laberint i els qui el van crear?

(Sensacine.com)

CRITICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: