ANT-MAN Y LA AVISPA

Títol original: Ant-Man and The Wasp Direcció: Peyton Reed Guió: Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, Adam McKay, Paul Rudd, Chris McKenna, Erik Sommers País: EUA Durada: 118 min Any: 2018 Gènere: Ciència-ficció Interpretació: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michael Peña, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Walton Goggins, Judy Greer, Randall Park, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen Música: Christophe Beck Fotografia: Dante Spinotti Distribuïdora: Walt Disney Estrena a Espanya: 04/07/2018

No recomanada per a menors de 7 anys
Doblada en castellà

 

SINOPSI

Scott Lang (Paul Rudd), més conegut com Ant-Man, ha hagut d'acceptar les condicions dels Acords de Sokovia després d'unir-se al bàndol de capità Amèrica en la guerra coneguda com Civil War. A més de bregat amb les conseqüències de les seves accions com a superheroi, Lang té deures com a pare i intentarà equilibrar la seva vida familiar i les seves responsabilitats com Ant-Man. Però aviat Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) i Hank Pym (Michael Douglas) tornaran a trucar a la seva porta per  demanar-li ajuda. Tots dos necessiten dur a terme una missió molt urgent: una vilana coneguda com Fantasma (Hannah John-Kamen) ha robat la tecnologia de Pym i amenaça de destruir el planeta. Scott haurà de tornar a posar-se el vestit d'Home Formiga i aprendre a lluitar al costat de Hope, més coneguda com la Vespa. Treballant junts podran destapar importants secrets del seu passat.

(Sensacine.com)

CRITICA



    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: