HASTA QUE LA BODA NOS SEPARE

Direcció: Dani de la Orden Guió: Olatz Arroyo, Eric Navarro, Marta Sánchez País: Espanya Durada: 110 min Any: 2020 Gènere: Comèdia Interpretació: Belén Cuesta, Álex García, Silvia Alonso, Antonio Dechent, Mariam Hernández, Adrián Lastra, Gracia Olayo, Salva Reina, Leo Harlem, Antonio Resines, Malena Alterio, Jordi Sánchez, Ernesto Sevilla, Pilar Calvo Morillas, Juana Cordero, Norberto Trujillo B. Música: Zacarías M. de la Riva Fotografia: Chechu Graf Distribuïdora: A Contracorriente Films Estrena a Espanya: 14/02/2020

No recomanada per a menors de 16 anys
Versió original en castellà

SINOPSI

La Marina és una noia de trenta anys que es guanya la vida organitzant casaments. A diferència dels seus clients, ella gaudeix d'una vida sense lligams ni compromisos, fins que una nit coneix en Carlos, un afer més per a ella i un moment de debilitat per a ell. Perquè ell té parella: l’Alexia, una jove perfecta i amiga d'infància de la Marina. Quan l’Alexia descobreix la targeta de visita de la Marina entre les coses d’en Carlos, ho interpreta com una proposta de matrimoni i diu que sí immediatament.


(FilmAffinity.com)
CRÍTICA

 



    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: