ZOG I ELS DOCTORS VOLADORS

Títol original: Zog and the Flying Doctors Direcció: Sean Mullen Guió: Max Lang, Suzanne Lang (llibre: Julia Donaldson, Axel Scheffler) País: Regne Unit Durada: 25 min Any: 2020 Gènere: Animació, comèdia, infantil Interpretació: Animació Música: René Aubry Fotografia: Animació Distribuïdora: MODIband Estrena a Espanya: 16/04/2021

Apta per a tots els públics, especialment recomanada per a la infància
Doblada en català

SINOPSI

La princesa Perla, el cavaller Jordi Rodalmon i el drac Zog formen un equip de doctors d’allò més entregat. Tots tres estan decidits a curar tot tipus de criatures, des d’una sirena cremada pel sol a un lleó amb la grip. Però el pitjor dels malalts serà el rei, oncle de la Perla, que desconfia de les capacitats de la seva neboda i no accepta que hagi triat ser metgessa. Aconseguiran els doctors voladors fer-se valer davant del rei?


Un conte de la creadora d’El cargol i la balena i d'El Grúfal, acompanyat de quatre històries sobre la llibertat d’escollir i la necessitat de cuidar allò que estimem.

(gencat.cat)

 

El senyor del pomer (Apple tree man), Alla Vartanyan, Rússia, 2020, 11’
Un conte sobre un pagès i l’esperit del seu pomer, basat en la tradició i el folklore anglès, on es destaca el poder de l’amabilitat i l’ajuda mútua.

L’ocellet i les abelles (The little bird and the bees), Lena von Dörhen, Suïssa, 2019, 4’22’’
És primavera i l’ocellet té cura de les primeres fulles de l’arbre. Les flors s’obren d’una en una, i les abelles venen brunzint en despertar-se per la dolça olor del seu nèctar

L’ocell i la balena (The bird and the whale), Carol Freeman, Irlanda, 2019, 7’
Una jove balena intenta trobar la seva veu. Després de separar-se de la seva família per explorar un naufragi, descobreix l’únic supervivent: un ocell cantaire.

L’ocell verd (The green bird), Pierre Perveyrie i Maximilien Bougeois, França, 2018, 6’45’’
Un ocell s’escarrassa a covar el seu ou malgrat les adversitats. Aconseguirà veure néixer el seu fillet?

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: