L'UNIVERS EN MINIATURA DE NO-NO

Títol original: Déluge à Sous-Bois-Les-Bains + No-No Shrinks Direcció: Mathieu Auvray, Wassim Boutaleb Joutei  País: França Durada: 54 min Any: 2017-2019 Gènere: Animació  Distribuïdora: Promotora de Mitjans Audiovisuals Estrena a Espanya: 30/04/2021


Apta per a tots els públics, especialment recomanada per a la infància
Doblada en català; s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-la accessible a infants amb dificultats auditives

SINOPSI

L’ornitorrinc No-No i els seus amics i amigues viuen a Les Basses del Bosc una vida tranquil·la i pacífica on fan pícnics i migdiades… fins que passa alguna cosa! La colla d’en No-No sempre és a punt per viure una gran aventura! La pel·lícula està formada per dos episodis: A No-No de viatge al món en miniatura, la màquina d’encongir porta el protagonista a prendre la mida d’una formiga i a veure el món des dels seus ulls. A No-No i les peripècies aquàtiques, les aigües inunden tot el poble i la colla ha d’embarcar-se en un vaixell per sortir-se’n.

Dues històries plenes d’emoció i humor, on els animals protagonistes que viuen envoltats de natura comparteixen moments d’amistat superant les adversitats amb alegria i enginy. L’animació 3D de colors brillants i alegres simula la textura de la plastilina i la tècnica de l’stop-motion, fent que els personatges surtin de la pantalla i sembli que gairebé els podem tocar. Un petit univers vibrant i delirant! (packmagic.cat)



(FilmAffinity)


CRÍTICA

 

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: