EN ATTENDANT MAI

Direcció i guió: Marc Recuenco País: França Durada: 66 min Any: 2020 Gènere: Comèdia dramàtica Interpretació: Francesc Garrido, Esther Garrel, Eudald Font, Pia Lagrange, Quim Andrés, Noémie Desbordes Música: Albert Enkaminanko Fotografia: Oscar Chadenat  Estrena a Espanya: 07/05/2021


Apta per a tots els públics

Versió original amb subtítols en català

SINOPSI

En Manel està a l'atur des de fa uns quants mesos i ha renunciat a buscar la feina que li agradaria: ser poeta. La Hélène és llicenciada en filologia llatina, però com que fins i tot l'església catòlica ha oblidat ja el llatí, treballa en un bar del seu barri. Després d’uns quants anys de vida en comú, i tot i la precària situació, han decidit ser pares. En Carles i la Marlène, els millors amics de la parella, busquen la seva mitja taronja a la capital: en Carles s'enamora de la Hélène i la Marlène descobreix que l'amor que busca és homosexual. La Hélène es queda embarassada. I al mateix temps, la Giulia, una veïna de la parella, comença a tirar-li els trastos a en Manel.

(FilmAffinity)


CRÍTICA

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: