TITANIC

Direcció i guió: James Cameron País: EUA Durada: 197 min Any: 1997 Gènere: Drama Interpretació: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Gloria Stuart, Bill Paxton, Bernard Hill, David Warner, Victor Garber, Jonathan Hyde, Suzy Amis, Danny Nucci, Jason Barry, Ewan Stewart, Ioan Gruffudd Música: James Horner (cançó principal: Céline Dion, James Horner, Will Jennings) Fotografia: Russell Carpenter Distribuïdora: Walt Disney Reestrena a Espanya: 10/02/2023

No recomanada per a menors de 12 anys

Doblada en espanyol

SINOPSI

En commemoració dels seus 25 anys, Titanic torna a la gran pantalla amb la reestrena de la seva història, però aquesta vegada en una versió remasteritzada i en format 3D. Ara submergir-te de ple al naufragi més famós de la història des de la sala de cinema serà possible.

(Sensacine)

CRÍTICA

“Titanic” torna als cinemes pel seu 25è aniversari, i ho fa només en 3D i formats especials


James Cameron no para, i sembla que vol seguir tenint les seves pel·lícules el més alt possible a la llista de les pel·lícules més taquilleres de la història, de manera que el proper 10 de febrer es reestrena als cinemes Titanic, de la qual ja s'ha presentat el nou tràiler i pòster d'aquesta pel·lícula guanyadora de diversos premis de l'Acadèmia.

Amb motiu del seu 25è aniversari tindrem la possibilitat de veure una versió remasteritzada de Titanic de James Cameron, que es tornarà a estrenar als cinemes en 3D HFR. Amb un repartiment encapçalat pels guanyadors de l'Oscar Leonardo DiCaprio i Kate Winslet, som davant d'un romanç èpic que es desenvolupa en el desafortunat viatge inaugural de «l'insubmergible» Titanic que, en aquell moment, era l'objecte en moviment més gran mai construït.

Després de la seva estrena inicial el 1997, Titanic es va convertir en la número 1 de la taquilla mundial de tots els temps i actualment és la tercera pel·lícula més taquillera de la història. La pel·lícula va guanyar un rècord d’11 premis de l'Acadèmia, incloent-hi millor pel·lícula, millor director, millor fotografia, millor muntatge, millor direcció artística, millor disseny de vestuari, millor banda sonora dramàtica original, millor cançó original, millor so, millor edició d’efectes de so i millors efectes visuals.                                                                                              

David Pérez “Davicine” – noescinetodoloquereluce.com

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: