L'ILLA DELS OCELLS. L'ELI I ALTRES CONTES

La Susi al jardí Títol original: Zuza v zahradách Direcció: Lucie Sunková País: República Txeca Durada: 13 min Any: 2022

Fet i amagar Títol original: Odakint Direcció: Judit Orosz País: Hongria Durada: 9 min Any: 2020

L’illa dels ocells Títol original: Drôles d’oiseaux Direcció: Charlie Belin País: França Durada: 32 min Any: 2022

Durada total: 55 min Gènere: Animació Distribuïdora: Promotora de Mitjans Audiovisuals Estrena a Espanya: 17/03/2023

Apta per a tots els públics i distintiu especialment recomanada per a la infància 

Doblada en català, s’exhibeix també amb subtítols per fomentar la lectura i fer-la accessible a infants amb dificultats auditives

SINOPSI

Les històries que conformen el programa de curtmetratges L’illa dels ocells són una invitació a conversar amb la natura des de la mirada curiosa de tres nenes que senten l’impuls de desafiar les seves pors per acostar-se a allò desconegut i aprendre. Per fer-ho, hauran de dur a terme una immersió en els entorns naturals que les envolten: una illa plena d’ocells, un jardí comunitari i un bosc.


La Susi al jardi

La Susi va, amb el seu pare i la seva mare, al jardí  comunitari que tenen als afores de la ciutat. Un dia troba un gos negre i descobreix un jardí misteriós. Qui hi deu viure? A la Susi li fa una mica de por. Què s’ha de fer si tens por d’algú però trobes la seva clau enmig d’un camí?

Fet i amagar

Mentre un grup d’infants juguen a fet i amagar, una nena s’endinsa al jardí i va a parar a un lloc molt i molt llunyà.


L’illa dels ocells

L’Eli té una imaginació desbordant, és molt curiosa i li encanten els ocells. Li agrada mirar-los i escoltar-los i els observa en tota mena de situacions. Al carrer, a l’escola… I fins i tot a la biblioteca, perquè li encanta llegir informació sobre ocells per saber-ne més. Un dia, l’Anna, la bibliotecària de l’escola, li recomana un llibre d’ornitologia molt especial. L’endemà, l’Eli torna a la biblioteca per retornar-lo, tal com havien quedat, però la biblioteca està tancada.
Llavors l’Eli decideix anar a casa de la bibliotecària per donar-l’hi en persona. L’Anna viu en una illa plena d’ocells al mig del riu Loira. Així comença una aventura en plena natura, i un viatge inspirador per a l’ Eli.

(Pack Màgic)

CRÍTICA




    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: