SPIDER- MAN: CREUANT EL MULTIVERS

Títol original: Spider-Man: Across the Spider-Verse Direcció: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin Thompson Guió: Phil Lord, Christopher Miller, Dave Callaham (personatges: Stan Lee) País: EUA Durada: 140 min Any: 2023 Gènere: Animació Interpretació: Animació Música: Daniel Pemberton Fotografia: Animació Distribuïdora: Sony Pictures Estrena a Espanya: 02/06/2023


No recomanada per a menors de 7 anys

Doblada en català

SINOPSI

Segona entrega de les aventures de Miles Morales després del film d'animació guanyador de l'Oscar Spider-Man: Un nuevo universo (2018). Per demostrar el que val i transportar-se a través del Multivers, el jove Spider-Man de Brooklyn s'aliarà amb Gwen Stacy. Després d'aquest retrobament, els dos joves aràcnids coneixeran tot un grup d'elit amb els millors Spiderman dels diferents Multiversos. És clar que ser un Home Aranya també té els seus sacrificis, i Miles Morales haurà de prendre decisions importants. Quan estigui en joc salvar cadascun dels mons, a més de les persones més estimades, el Miles optarà per fer-ho a la seva manera.


(Sensacine)


CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: