THE MARVELS

Direcció: Nia DaCosta Guió: Nia DaCosta, Megan McDonnell, Elissa Karasik País: EUA Durada: 105 min Any: 2023 Gènere: Acció, aventura Interpretació: Zenobia Shroff, Brie Larson, Iman Vellani Música: Laura Karpman Fotografia: Sean Bobbitt Distribuïdora: Walt Disney Estrena a Espanya: 9/112023


No recomanada per a menors de 7 anys

Versió doblada en espanyol

 

SINOPSI

Carol Danvers, àlies Capitana Marvel, ha recuperat la identitat que li van arrabassar els tirànics kree i s'ha cobrat la venjança contra la Intel·ligència Suprema. Però una sèrie de conseqüències imprevistes l'obliguen a carregar el pes d'un univers desestabilitzat. Quan el deure la porta fins a un anòmal forat de cuc vinculat a una revolucionària Kree, els seus poders es connecten amb els de la seva superfan de Nova Jersey Kamala Khan, també coneguda com Ms. Marvel, i amb els de la seva distanciada neboda, ara astronauta a S.A.B.E.R., la capitana Monica Rambeau. Juntes, les integrants d'aquest trio insòlit hauran d'unir forces i aprendre a treballar en equip com The Marvels per salvar l'univers.

(FilmAffinity)

CRITICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: