LA NAVIDAD EN SUS MANOS

Direcció: Joaquín Mazón Guió: Francisco Arnal, Daniel Monedero País: Espanya Durada: 95 min Any: 2023 Gènere: Comèdia Interpretació: Ernesto Sevilla, Pablo Chiapella, Santiago Segura Distribuïdora: A Contracorriente Films Estrena a Espanya: 01/12/2023


No recomanada per a menors de 7 anys

Versió original en espanyol
      

SINOPSI

Nadal és sempre un moment d'unió familiar, de compartir moments màgics i de viure experiències inoblidables. Tot això és important, però en aquestes dates la presència del Pare Noel també és vital, però què passaria si un any aquest afable senyor no acudís a les cases dels nens de tot el món? Aquest dubte el resol la pel·lícula La Navidad en sus manos del director de cinema Joaquín Mazón. La cinta està protagonitzada per Santiago Segura, Ernesto Sevilla i Pablo Chiapella, entre d'altres.

(Sensacine)


CRITICA

“La Navidad en sus manos”: una aventura nadalenca amb Santiago Segura i Ernesto Sevilla


Enmig de l'enrenou nadalenc, el cinema espanyol ens sorprèn amb una proposta desenfadada i plena de rialles: La Navidad en sus manos.
Sota la direcció de Joaquín Mazón, aquesta pel·lícula promet portar les famílies a una aventura festiva protagonitzada per Santiago Segura i Ernesto Sevilla.

Imagineu-vos una Nit de Nadal on el Pare Noel, interpretat per Segura, està impossibilitat de complir la seva cita anual amb els nens del món a causa d'un accident en ple Madrid. Aquest inesperat gir porta en Salva, encarnat per Sevilla, un individu més acostumat a vendre peces de cotxes robades que a repartir regals, a ocupar el lloc de Santa Claus.

La premissa desferma un compte regressiu frenètic cap a la Nit de Nadal, on en Salva ha de trobar els rens de Santa, aprendre a volar el trineu i, el més desafiant, aprendre a ser una persona de bon cor. Mazón, el director, destaca l'essència de la pel·lícula en afirmar que un nen, el seu desig i una carta a Santa Claus són els elements clau per transformar aquest Nadal en una aventura inoblidable.

El repartiment, encapçalat per Segura i Sevilla, es completa amb actors com Unax Hayden, Pablo Chiapella, Maria Botto, Emili Gavira, Paulina Dávila i Vadhir Derbez, prometent una experiència plena de diversió per a totes les edats.
[...]
Per als amants del cinema familiar, la data clau és l'1 de desembre, quan aquesta pel·lícula, distribuïda per A Contracorriente Films, arribarà a les pantalles de cinema, prometent una dosi d'alegria i diversió aquesta temporada festiva.

La Navidad en sus manos no només ens presenta una visió hilarant i original de l'època nadalenca, sinó que també ens recorda el valor de la solidaritat i la màgia del Nadal, tot envoltat d'un paquet de rialles i entreteniment per gaudir en família.

22minutoscon.com

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: