MAYDAY CLUB

Títol original: Northern Comfort Direcció: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson Guió: Halldór Laxness Halldórsson, Tobias Munthe, Hafsteinn Gunnar Sigurðsson... País: Islàndia Durada: 96 min Any: 2023 Gènere: Comèdia Interpretació: Lydia Leonard, Timothy Spall, Ella Rumpf Música: Daníel Bjarnason Fotografia: Niels Thastum Distribuïdora: Vertigo Films Estrena a Espanya: 05/04/2024


No recomanada per a menors de 12 anys

Doblada en espanyol
      

SINOPSI

Un veterà de les forces especials, una tensa promotora immobiliària, una influenciadora amb mig milió de seguidors i un acabat creador digital són enviats a un curs especial per afrontar la seva por de volar. El repte principal del curs inclou participar en un vol que va de Londres a Islàndia, però que acabarà sent una terrible experiència. Perduts en aquell remot país, congelats i aterrits, entre tots han de trobar la manera d'enfrontar-se a les pors i treballar junts per desplegar les ales… i volar.

(FilmAffinity)

CRITICA



    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: